Question Banners do not appear

Status
Not open for further replies.
Website
http://www.globalextreme.com.br
Product version
2.0.0b2
Forum version
vBulletin 4.2.x
#1
Installed and configured the mod. I set the area, added a banner and will not appear anywhere in the forum, even the default template does not appear, could help me?
 

Belazor

Staff member
Owner
Developer
Customer
#2
Did you remember to set up a banner space? Can you show me screenshots of the banner, banner space and sold banners interfaces?
 

Belazor

Staff member
Owner
Developer
Customer
#7
Could you please create and PM me with a temporary FTP and AdminCP account?

For security reasons, we recommend you create a new FTP account only for DBTech support, then disable or delete it after we have both confirmed the issue has been solved and there are no further issues.

The same applies to AdminCP accounts; they should ideally be temporary accounts created for us only. If we have created an account on your site already, you can optionally boost that account to Administrator and then de-admin this account once the issue has been solved.

If you use a .htaccess password protection for your AdminCP directory, it is recommended that you create a new authorised user for DBTech and remove this user once the issue has been solved.

Please test any temporary accounts you create to ensure that the FTP account has access to the forum files, and that the AdminCP account can access the administrative controls for the product we are assisting you with.

Ensuring this is all in order before submitting the information will significantly speed up the process of assisting you. We will alert you via PM if there's any issues with the login information you have provided.

When sending the PM, for your security you should also un-tick the "Save a copy in my Sent Items folder" checkbox. When the access details have been received, we will delete the PM from our inbox. Ensuring you have not kept a copy of the PM reduces the risk of security breaches.

Thank you for helping us debug our products and allowing us to assist you, we appreciate it :D
 

Belazor

Staff member
Owner
Developer
Customer
#8
Update: Your custom style does not properly implement the "Header 2" location, so I have changed it to Header 1 and it now works as expected :)

Please make sure you have adblock disabled for your website as well.
 
#9
Friend, tested in all areas available and did not appear in the mod, sorry, but I believe it was not only that.

Yet tested the Default theme.

I have some years of experience with VB

But thank you very much for your cooperation in solving the problem.

Thank you
 

Belazor

Staff member
Owner
Developer
Customer
#11
You might need to upgrade to vB 4.2.3 Beta 1 or newer, as it contains multiple fixes for PHP 5.4 and newer :)
 
Status
Not open for further replies.

DragonByte Forum Ads [Hostboard]

vBulletin 4.x.x
Seller
DragonByte Technologies
Release date
Last update
Total downloads
2
Customer rating
0.00 star(s) 0 ratings
Top