DragonByte Tech | vBulletin Mods & Addons - Powered by vBulletin





User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: Frontend for buying keyword ads doesn't display until you switch tabs


Forum: DragonByte Forum Ads Lite Support

Questions & Answers for DragonByte Forum Ads.
Click here to buy!

  1. #1
    Junior Member
    Level 3 (2,159 Loyalty Points)

    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default Frontend for buying keyword ads doesn't display until you switch tabs

    I've enabled the Forum Ads plugin, and completed all the install and setup steps including rebuilding the keyword database. I've added a keyword ad pricing, and setup a pricing package as well.

    However when I load the Forum Ads frontend (where people can purchase ads), nothing is shown:
    Forum Ads - Purchase Advertisements - Making Money With Android Forums
    (screenshot of what I see: https://docs.google.com/file/d/0B3hq...t?usp=drivesdk)

    Clicking on the "Packages" tab does load the list of packages as expected. And then clicking on the "Keywords" tab again loads the list of keyword prices, again as expected.

    So the issue seems to be that the keyword prices won't display until you switch tabs away and back again. I've noticed this issue ever since installing the plugin for the first time, and I started with an earlier version. So this problem has persisted across several versions of the plugin.

    Do you have any ideas on how I might be able to fix this?
    Thanks!
    Last edited by Belazor; 14th January 2015 at 17:05. Reason: URL to BBCode fix
    0 0 0
     
    Frontend for buying keyword ads doesn't display until you switch tabs Send PM  

  2. #2
    Founder
    Level 0 (0 Loyalty Points)
    Belazor's Avatar
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Glasgow, United Kingdom
    Age
    30
    Posts
    27,739
    Blog Entries
    13
    Rep Power
    10

    Default

    Your site appears to be down at the moment: Down For Everyone Or Just Me -> Check if your website is down or up? so I can't check it for myself. Please let me know when your site is back online so that I can investigate this further
    Fillip Hannisdal
    Founder & Programming Director
    DragonByte Technologies http://www.DragonByte-Tech.com


    Please do not Private Message me with support requests or product questions. PMs are only for exchanging sensitive information (like FTP / AdminCP logins).
    Please do not Private Message me with business related queries (refunds, complaints, feedback, etc). Decado is the person to PM for those issues.
    Please do not Private Message Decado with support requests or forum errors.

    When I say "Hotfix Released" it means you should re-download the product and re-upload the files.
    Like our products? Want to be notified on social media networks when we release updates or new products? Click the buttons below to Like us on Facebook, Follow us on Twitter and Follow us on Google+!
    0 0 0
     
    Frontend for buying keyword ads doesn't display until you switch tabs Send PM  

  3. #3
    Junior Member
    Level 3 (2,159 Loyalty Points)

    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    Hi Fillip,

    Thanks for the response. It seems to be up now - would you be able to take a look at your earliest convenience?

    Thanks!
    0 0 0
     
    Frontend for buying keyword ads doesn't display until you switch tabs Send PM  

  4. #4
    Founder
    Level 0 (0 Loyalty Points)
    Belazor's Avatar
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Glasgow, United Kingdom
    Age
    30
    Posts
    27,739
    Blog Entries
    13
    Rep Power
    10

    Default

    This appears to be a bug with a Tweetboard mod, as tb.js is creating a syntax error that prevents JS from running correctly. Please disable that modification and try again

    You also appear to be using a modification to move all JavaScript code to the footer of the page. This is a very bad thing, as it's been known to cause these kinds of problems, and you should also disable this functionality ASAP.
    Fillip Hannisdal
    Founder & Programming Director
    DragonByte Technologies http://www.DragonByte-Tech.com


    Please do not Private Message me with support requests or product questions. PMs are only for exchanging sensitive information (like FTP / AdminCP logins).
    Please do not Private Message me with business related queries (refunds, complaints, feedback, etc). Decado is the person to PM for those issues.
    Please do not Private Message Decado with support requests or forum errors.

    When I say "Hotfix Released" it means you should re-download the product and re-upload the files.
    Like our products? Want to be notified on social media networks when we release updates or new products? Click the buttons below to Like us on Facebook, Follow us on Twitter and Follow us on Google+!
    0 0 0
     
    Frontend for buying keyword ads doesn't display until you switch tabs Send PM  

  5. #5
    Junior Member
    Level 3 (2,159 Loyalty Points)

    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    Hi Fillip,

    I've disabled the Tweetboard feature as per your advice, and also turned off the Cloudflare "Rocketscript" feature which seemed to be moving all the Javascript to the bottom of the page.

    However, I'm still experiencing the same issue. I'm using Chrome, and don't actually see any Javascript errors in the developer console (nor did I before disabling the Tweetboard feature).

    Any further ideas?
    0 0 0
     
    Frontend for buying keyword ads doesn't display until you switch tabs Send PM  

  6. #6
    Founder
    Level 0 (0 Loyalty Points)
    Belazor's Avatar
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Glasgow, United Kingdom
    Age
    30
    Posts
    27,739
    Blog Entries
    13
    Rep Power
    10

    Default

    Upon further investigation, this issue only appears if no Banner Spaces are configured for purchase in the front-end. After noticing this pattern, I was able to replicate the issue. I'll post back when I have a fix available
    Fillip Hannisdal
    Founder & Programming Director
    DragonByte Technologies http://www.DragonByte-Tech.com


    Please do not Private Message me with support requests or product questions. PMs are only for exchanging sensitive information (like FTP / AdminCP logins).
    Please do not Private Message me with business related queries (refunds, complaints, feedback, etc). Decado is the person to PM for those issues.
    Please do not Private Message Decado with support requests or forum errors.

    When I say "Hotfix Released" it means you should re-download the product and re-upload the files.
    Like our products? Want to be notified on social media networks when we release updates or new products? Click the buttons below to Like us on Facebook, Follow us on Twitter and Follow us on Google+!
    0 0 0
     
    Frontend for buying keyword ads doesn't display until you switch tabs Send PM  

  7. #7
    Founder
    Level 0 (0 Loyalty Points)
    Belazor's Avatar
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Glasgow, United Kingdom
    Age
    30
    Posts
    27,739
    Blog Entries
    13
    Rep Power
    10

    Default

    Update: This has now been resolved, and I've hotfixed /dbtech/forumads/actions/purchase.php in v2.0.2
    Fillip Hannisdal
    Founder & Programming Director
    DragonByte Technologies http://www.DragonByte-Tech.com


    Please do not Private Message me with support requests or product questions. PMs are only for exchanging sensitive information (like FTP / AdminCP logins).
    Please do not Private Message me with business related queries (refunds, complaints, feedback, etc). Decado is the person to PM for those issues.
    Please do not Private Message Decado with support requests or forum errors.

    When I say "Hotfix Released" it means you should re-download the product and re-upload the files.
    Like our products? Want to be notified on social media networks when we release updates or new products? Click the buttons below to Like us on Facebook, Follow us on Twitter and Follow us on Google+!
    0 0 0
     
    Frontend for buying keyword ads doesn't display until you switch tabs Send PM  

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.