DragonByte Tech | vBulletin Mods & Addons - Powered by vBulletin





User Tag List

Thanks Thanks:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 2 of 2 First 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: Gallery plugin - I migrate a large PhotoPost Pro user base?


Forum: Pre-Sales Questions

Have a question regarding our products or services that you need answering before you can buy? Ask it here.

  1. #11
    Founder
    Level 0 (0 Loyalty Points)
    Belazor's Avatar
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Glasgow, United Kingdom
    Age
    30
    Posts
    27,743
    Blog Entries
    13
    Rep Power
    10

    Default

    I'm not sure I fully understand the question, but my previous answer was given assuming you would uninstall/remove PP Pro after importing into our mod.

    If you leave PP Pro installed, then existing linked images will continue to function, although you would be locked out of critical PHP security patches by being stuck on an old unsupported version of PHP. This could lead to your site being targeted by malicious individuals (not to mention the performance benefits from using PHP 5.6 or newer), so it is strongly recommended that you do not do this.

    Our importer does not alter or remove PP Pro.
    Fillip Hannisdal
    Founder & Programming Director
    DragonByte Technologies http://www.DragonByte-Tech.com


    Please do not Private Message me with support requests or product questions. PMs are only for exchanging sensitive information (like FTP / AdminCP logins).
    Please do not Private Message me with business related queries (refunds, complaints, feedback, etc). Decado is the person to PM for those issues.
    Please do not Private Message Decado with support requests or forum errors.

    When I say "Hotfix Released" it means you should re-download the product and re-upload the files.
    Like our products? Want to be notified on social media networks when we release updates or new products? Click the buttons below to Like us on Facebook, Follow us on Twitter and Follow us on Google+!
    0 0 0
     
    Gallery plugin - I migrate a large PhotoPost Pro user base? Send PM  

  2. #12
    Junior Member
    Level 3 (2,399 Loyalty Points)

    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    22
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for the clarification.

    I am very aware of the problem with PHP 5.5 - which is what we are on. I think the very latest version of PPPro is compatible with later versions of PHP.

    if we can move to 5.6 along with an upgrade to vBulletin 4 that would be good enough for now.
    0 0 0
     
    Gallery plugin - I migrate a large PhotoPost Pro user base? Send PM  

  3. #13
    Junior Member
    Level 3 (2,399 Loyalty Points)

    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    22
    Rep Power
    0

    Default

    I see that vB4 can be installed with PHP 5.5.

    My aim is to migrate to PHP 5.6 from 5.5 as soon as possible but if I can move from vB3 to 4 before moving to PHP 5.6 that could be useful assuming I can install your gallery code with PHP 5.5 as well. The PHP 5.5-5.6 move would then follow. Would this be possible?

    I have discovered that there is a vB3 version that can run in PHP 5.6 but I would prefer to install VB4 and customise it before going to PHP 5.6.

    I'm no expert so if anyone thinks my preference is really stupid - I respect that and am eager to understand why.
    0 0 0
     
    Gallery plugin - I migrate a large PhotoPost Pro user base? Send PM  

  4. #14
    Junior Member
    Level 3 (2,399 Loyalty Points)

    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    22
    Rep Power
    0

    Default

    One other question, I like the feature that can resize images uploaded so there is no need to do that before uploading but if, say, I set a maximum limit of 1600 pixels, for example, and the system resizes an image accordingly, can (or does it anyway) the originally uploaded over-large image be discarded or must it remain on the server? Another way of looking at it, is the resizing from the original size done on the fly?

    With original camera files now even tens of megabytes, even though I have a generous disk capacity on the server, it could be quickly gobbled up by large original files, which I'd rather avoid.
    0 0 0
     
    Gallery plugin - I migrate a large PhotoPost Pro user base? Send PM  

  5. #15
    Founder
    Level 0 (0 Loyalty Points)
    Belazor's Avatar
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Glasgow, United Kingdom
    Age
    30
    Posts
    27,743
    Blog Entries
    13
    Rep Power
    10

    Default

    I believe the image would be resized on upload, the original image isn't kept AFAIK.
    Fillip Hannisdal
    Founder & Programming Director
    DragonByte Technologies http://www.DragonByte-Tech.com


    Please do not Private Message me with support requests or product questions. PMs are only for exchanging sensitive information (like FTP / AdminCP logins).
    Please do not Private Message me with business related queries (refunds, complaints, feedback, etc). Decado is the person to PM for those issues.
    Please do not Private Message Decado with support requests or forum errors.

    When I say "Hotfix Released" it means you should re-download the product and re-upload the files.
    Like our products? Want to be notified on social media networks when we release updates or new products? Click the buttons below to Like us on Facebook, Follow us on Twitter and Follow us on Google+!
    0 0 0
     
    Gallery plugin - I migrate a large PhotoPost Pro user base? Send PM  

  6. #16
    Junior Member
    Level 3 (2,399 Loyalty Points)

    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    22
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks - and will Gallery run on PHP 5.5 (obviously integrated with vB4).?
    0 0 0
     
    Gallery plugin - I migrate a large PhotoPost Pro user base? Send PM  

  7. #17
    Founder
    Level 0 (0 Loyalty Points)
    Belazor's Avatar
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Glasgow, United Kingdom
    Age
    30
    Posts
    27,743
    Blog Entries
    13
    Rep Power
    10

    Default

    It should, as far as I'm aware there's no PHP 5.6 specific features being used.
    Fillip Hannisdal
    Founder & Programming Director
    DragonByte Technologies http://www.DragonByte-Tech.com


    Please do not Private Message me with support requests or product questions. PMs are only for exchanging sensitive information (like FTP / AdminCP logins).
    Please do not Private Message me with business related queries (refunds, complaints, feedback, etc). Decado is the person to PM for those issues.
    Please do not Private Message Decado with support requests or forum errors.

    When I say "Hotfix Released" it means you should re-download the product and re-upload the files.
    Like our products? Want to be notified on social media networks when we release updates or new products? Click the buttons below to Like us on Facebook, Follow us on Twitter and Follow us on Google+!
    0 0 0
     
    Gallery plugin - I migrate a large PhotoPost Pro user base? Send PM  

  8. #18
    Bot Poster
    Level 0 (0 Loyalty Points)

    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1,367
    Rep Power
    0

    Default

    Hello @IanB,

    This ticket has now been closed with the status Answered.

    We hope your issue or question has been addressed to your satisfaction. If not, please feel free to re-open it by clicking this link.

    If you have any further issues or questions, please feel free to start a new support ticket via the button at the top of every page.

    Thank you!
    0 0 0
     
    Gallery plugin - I migrate a large PhotoPost Pro user base? Send PM  

Page 2 of 2 First 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [vB 4.2.x] Photopost 8.4 to Gallery
    By stuarttunstall in forum Pre-Sales Questions
    Replies: 27
    Last Post: 2nd May 2017, 12:34
  2. [vB 4.2.x] Photopost 8.4 to Dragonbyte Gallery
    By stuarttunstall in forum Dragonbyte Gallery Lite Support
    Replies: 0
    Last Post: 14th April 2017, 17:49
  3. Switching from photopost to your DragonByte Gallery
    By sinucello in forum Pre-Sales Questions
    Replies: 4
    Last Post: 16th June 2012, 21:45

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.