Bug Configure Notifications Not Working

etrd

Customer
1655915097643.png


Could you kindly check on your end if this item option working. We've tried different IDs and we're still not notified when someone configure the item.
 

Fillip H.

Staff member
Owner
Developer
Sorry for the late reply.

I'll keep this ticket open and look into it, and post back when I have more information or if I need additional information :)
 

Fillip H.

Staff member
Owner
Developer
Update: The configure notifications are working fine. Please check the following:
  1. The "Configure notifications" setting per-item is set to a valid user ID
  2. The "Configuration notification sender" setting in the XenForo Options has been filled out with a valid user name
  3. The "Configuration notification sender" setting is not set to the same user that is configuring the item
 

DragonByte Technologies

Company Information
Staff member
Company Info
Hello @etrd,

We hope your ticket regarding DragonByte Shop has been addressed to your satisfaction. This ticket has now been scheduled to be closed.

If your ticket has not been resolved, you can reply to this thread at any point in the next 7 days in order to reopen the ticket, afterwards this thread will be closed.

Please do not reply to this thread if your ticket has been resolved.

Thank you.


- DragonByte Technologies, Ltd.
 

DragonByte Shop

XenForo 1.5.3+ XenForo 2.0.x XenForo 2.1.x XenForo 2.2.x
Seller
DragonByte Technologies
Release date
Last update
Total downloads
2,852
Customer rating
5.00 star(s) 3 ratings
Top