DragonByte Tech | vBulletin Mods & Addons - Powered by vBulletin





User Tag List

Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Moods in PostBit Tabs?


Forum: Postbit Tabs Lite Support

Questions & Answers for Postbit Tabs.
Click here to buy!

  1. #1
    Member
    Level 0 (499 Loyalty Points)

    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dreams...
    Posts
    76
    Rep Power
    7

    Default Moods in PostBit Tabs?

    How can i add moods and statuses under post bit tabs?
    0 0 0
     
    Moods in PostBit Tabs? Send PM  

  2. #2
    Senior Member
    Level 60 (34,514 Loyalty Points)
    TandyServices's Avatar
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    All over the USA
    Posts
    156
    Rep Power
    8

    Default

    Well there is a few way to do it.. You can go to your status and mood templates. And there are two you could copy..
    Mood = dbtech_status_mood_postbit
    Status = dbtech_status_postbit.

    You could copy them and make a view or you could make a view for each like I did..

    Status and mood.png
    Attached Images Attached Images
    Last edited by TandyServices; 27th August 2012 at 12:48.
    0 0 0
     
    Moods in PostBit Tabs? Send PM  

  3. #3
    Member
    Level 0 (499 Loyalty Points)

    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dreams...
    Posts
    76
    Rep Power
    7

    Default

    Can't make it work Can you please be more specific about the code that i need to remove or that i need to copy to create a view?
    Last edited by Fakher; 28th August 2012 at 06:00.
    0 0 0
     
    Moods in PostBit Tabs? Send PM  

  4. #4
    Senior Member
    Level 60 (34,514 Loyalty Points)
    TandyServices's Avatar
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    All over the USA
    Posts
    156
    Rep Power
    8

    Default

    There is no code to remove.. Just make a new view for status and mood.. Then add this code to it.. Either together or a view for each.

    MOOD CODE:
    Code:
    <vb:if condition="!empty($post['dbtech_status_mood']) || !empty($vboptions[dbtech_status_default_mood])">
    <vb:if condition="$vboptions['dbtech_status_moodenabled'] == 1">
    <div class="rank" class="yui-skin-sam">
     <div id="dbtech_status_mood{vb:var post.postid}">
                    {vb:raw vboptions.dbtech_status_mood_prefix} 
      <div id="dbtech_status_moodtext{vb:var post.postid}" style="display:inline;">
       <vb:if condition="$post['dbtech_status_mood']">
        {vb:raw post.dbtech_status_mood}
       <vb:else />
        {vb:raw vboptions.dbtech_status_default_mood}
       </vb:if>
      </div>
      &nbsp;
      <vb:if condition="$show['dbtech_status_mood_change']">
       <a style="cursor: pointer;" href="javascript://" onclick="return FBStatus{vb:var post.postid}.init_edit_mood();">
        <img src="{vb:stylevar imgdir_button}/edit_40b.png" alt="{vb:rawphrase edit}" />
       </a>
      </vb:if>
     </div>
    </div>
     
     <div style="display:none;" id="dbtech_status_mood_controls{vb:var post.postid}">
                    <span style="font-weight: bold;">{vb:rawphrase dbtech_status_moodedit} - <a href="javascript://" onclick="return FBStatus{vb:var post.postid}.cancel_edit_mood();">{vb:rawphrase cancel}</a></span>
      <div id="dbtech_status_moodinput{vb:var post.postid}"></div>
    <ul class="floatcontainer">
                                {vb:raw critbit}
                    </ul>
     </div>
    <script type="text/javascript">
    <!--
     // Initialise the object
     var FBStatus{vb:var post.postid} = new FBStatus_Obj();
     
     // Set the userid
     FBStatus{vb:var post.postid}.set_userid('{vb:raw post.userid}', '{vb:var post.postid}');
      
     // Init editors
     <vb:if condition="$vboptions['dbtech_status_moodenabled'] == 1">FBStatus{vb:var post.postid}.set_mood_editors();</vb:if>
     <vb:if condition="$vboptions['dbtech_status_enabled'] == 1">FBStatus{vb:var post.postid}.set_status_editors();</vb:if>
    // -->
    </script>
    </vb:if>
    </vb:if>
    STATUS CODE:
    Code:
    <vb:if condition="!empty($post['dbtech_status_status']) || !empty($vboptions[dbtech_status_default])">
    <span class="rank">
     <div id="dbtech_status_status{vb:var post.postid}">
      <div id="dbtech_status_statustext{vb:var post.postid}" style="display:inline;">
       <vb:if condition="$post['dbtech_status_status']">
        {vb:raw vboptions.dbtech_status_prefix} {vb:raw post.dbtech_status_status}
       <vb:else />
        {vb:raw vboptions.dbtech_status_default}
       </vb:if>
      </div>
      &nbsp;
      <vb:if condition="$show['dbtech_status_change']">
       <a style="cursor: pointer;" href="javascript://" onclick="return FBStatus{vb:var post.postid}.init_edit_status();">
        <img src="{vb:stylevar imgdir_button}/edit_40b.png" alt="{vb:rawphrase edit}" />
       </a>
      </vb:if>
     </div>
     
     <div style="display:none;" id="dbtech_status_controls{vb:var post.postid}">
      <input type="text" tabindex="1" value="" id="dbtech_status_input{vb:var post.postid}" name="status" class="primary textbox" style="width:95%; margin: 1px;" /><br />
      
      <input type="button" class="button" value="{vb:rawphrase save}" onclick="return FBStatus{vb:var post.postid}.save_edit_status();" /> 
      <input type="button" class="button" value="{vb:rawphrase cancel}" onclick="return FBStatus{vb:var post.postid}.cancel_edit_status();" />
     </div>
    </span>
    <vb:if condition="$vboptions['dbtech_status_moodenabled'] == 0">
    <script type="text/javascript">
    <!--
     // Initialise the object
     var FBStatus{vb:var post.postid} = new FBStatus_Obj();
     
     // Set the userid
     FBStatus{vb:var post.postid}.set_userid('{vb:raw post.userid}', '{vb:var post.postid}');
    // Init editors
     <vb:if condition="$vboptions['dbtech_status_moodenabled'] == 1">FBStatus{vb:var post.postid}.set_mood_editors();</vb:if>
     <vb:if condition="$vboptions['dbtech_status_enabled'] == 1">FBStatus{vb:var post.postid}.set_status_editors();</vb:if>
    // -->
    </script>
    </vb:if>
    </vb:if>
    1 0 0
     
    Moods in PostBit Tabs? Send PM  

  5. #5
    Junior Member
    Level 0 (0 Loyalty Points)

    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    I tried what you suggested above. I made a new view and copied the html code and nothing shows up in postbit
    0 0 0
     
    Moods in PostBit Tabs? Send PM  

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [vB 4.1.x] How do i put every thing in postbit tabs?
    By GT123 in forum Postbit Tabs Lite Support
    Replies: 1
    Last Post: 10th December 2011, 23:09

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.