DragonByte Tech | vBulletin Mods & Addons - Powered by vBulletin





User Tag List

Page 3 of 5 First 12345 Last
Results 21 to 30 of 44

Thread: XF Shop addon forum?


Forum: Website / Company Feedback & Suggestions

Have something to tell us? A suggestion on how to make us improve our site or your experience using it? Post it here, we'd be happy to hear it!

  1. #21
    Founder
    Level 0 (0 Loyalty Points)
    Belazor's Avatar
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Glasgow, United Kingdom
    Age
    30
    Posts
    27,743
    Blog Entries
    13
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    It's a minor thing but in the items edit page when choosing a category it isn't the same order as the set display order for those categories.
    Which item editing page? Front-end or the AdminCP?

    [QUOTE=hakkuo23;102254]I might be misunderstanding what that button actually does, is it to show your inventory or the items available for purchase in that shop?

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    Yes but configuring and sending it does not work, also I mean that the person receiving the gift cannot opt-out, but can only purchase another to change their own.
    They can if you set Can Reconfigure to Yes, or specify it as Only Giftable

    Also as for opt-out, as of the latest version you can sell an Immunity item that makes users immune to user title changes.

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    XenForo has a list of fonts within the editor that are available on every browser/OS. You could just use those
    Not sure if they are programmatically available anywhere.

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    Where is it located, and I mean by who purchased and their numbers.
    Ah, that information isn't available anywhere.

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    Like an extra column and a field where you can define information to pass, like a string or int.
    I still don't understand what you're trying to accomplish, sorry.

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    Does discarding remove the entry from the DB?
    Yes it does.

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    You couldn't make another callback passing in the XenForo_View, and create a column that serializes any extra information in an options array? That would be amazing
    Sorry, no, as I'm using a custom universal framework on top of XenForo that will one day allow me to unify the XF and vB versions of this mod.
    Fillip Hannisdal
    Founder & Programming Director
    DragonByte Technologies http://www.DragonByte-Tech.com


    Please do not Private Message me with support requests or product questions. PMs are only for exchanging sensitive information (like FTP / AdminCP logins).
    Please do not Private Message me with business related queries (refunds, complaints, feedback, etc). Decado is the person to PM for those issues.
    Please do not Private Message Decado with support requests or forum errors.

    When I say "Hotfix Released" it means you should re-download the product and re-upload the files.
    Like our products? Want to be notified on social media networks when we release updates or new products? Click the buttons below to Like us on Facebook, Follow us on Twitter and Follow us on Google+!

  2. #22
    Senior Member
    Level 11 (6,321 Loyalty Points)

    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    100
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by Belazor View Post
    Which item editing page? Front-end or the AdminCP?
    AdminCP

    Quote Originally Posted by Belazor View Post
    They can if you set Can Reconfigure to Yes, or specify it as Only Giftable
    I set it to no but they can still reconfigure it

    Quote Originally Posted by Belazor View Post
    I still don't understand what you're trying to accomplish, sorry.
    I have a custom item that sets a users group on a separate database. However I need to store that group ID for the custom item somewhere in the item columns. There is no column for such storage, and I would have to put it somewhere like the description to use it. Otherwise I will have to have a different callback for each item to simply know what that group ID is.

  3. #23
    Senior Member
    Level 11 (6,321 Loyalty Points)

    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    100
    Rep Power
    7

    Default

    ALSO The addon is making huge amounts of queries on threads. Would it still work to extend the model where it's needed (XenForo_Model_User, XenForo_Model_Thread) and simply join the tables to limit the queries? (if it goes along your framework)

    Or at the very least if I disable items being displayed on the postbit, disable that query altogether?

  4. #24
    Senior Member
    Level 11 (6,321 Loyalty Points)

    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    100
    Rep Power
    7

    Default

    ALSO The addon is making huge amounts of queries on threads. Would it still work to extend the model where it's needed (XenForo_Model_User, XenForo_Model_Thread) and simply join the tables to limit the queries? (if it goes along your framework)

    Or at the very least if I disable items being displayed on the postbit, disable that query altogether?

    Also for the inventory tab in the profile, you don't have to have it do the queries on that page. You can do what all the other tabs do and use the AJAX template to query an action and it can load the template from there

  5. #25
    Founder
    Level 0 (0 Loyalty Points)
    Belazor's Avatar
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Glasgow, United Kingdom
    Age
    30
    Posts
    27,743
    Blog Entries
    13
    Rep Power
    10

    Default

    I'll look into the queries on postbit, this wouldn't happen normally but with the way XF loads the templates it's very difficult to cache the data. I'll find a way though
    Fillip Hannisdal
    Founder & Programming Director
    DragonByte Technologies http://www.DragonByte-Tech.com


    Please do not Private Message me with support requests or product questions. PMs are only for exchanging sensitive information (like FTP / AdminCP logins).
    Please do not Private Message me with business related queries (refunds, complaints, feedback, etc). Decado is the person to PM for those issues.
    Please do not Private Message Decado with support requests or forum errors.

    When I say "Hotfix Released" it means you should re-download the product and re-upload the files.
    Like our products? Want to be notified on social media networks when we release updates or new products? Click the buttons below to Like us on Facebook, Follow us on Twitter and Follow us on Google+!

  6. #26
    Senior Member
    Level 11 (6,321 Loyalty Points)

    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    100
    Rep Power
    7

    Default

    This is also being used like crazy in the threads, no idea why:

    PDATE xf_user SET
    `dbtech_shop_purchase` = 'a:0:{}' WHERE user_id = 123
    Last edited by hakkuo23; 22nd June 2016 at 20:44.

  7. #27
    Founder
    Level 0 (0 Loyalty Points)
    Belazor's Avatar
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Glasgow, United Kingdom
    Age
    30
    Posts
    27,743
    Blog Entries
    13
    Rep Power
    10

    Default

    After some investigation, the user query being repeated on thread view can be disabled by disabling the "Show Gift Giver" option.

    That being said, I can reduce the amount of queries being executed by caching each individual member's postbit displays so that if the same person posts multiple times, any processing done is not repeated.

    Fully turning off the item display in postbit via the Options page will also further reduce processing time and query load. In the current version, there's an issue where doing so will also remove any item's effect on the postbit (i.e. the Postbit Display Style item). This will be corrected in the next version.
    Fillip Hannisdal
    Founder & Programming Director
    DragonByte Technologies http://www.DragonByte-Tech.com


    Please do not Private Message me with support requests or product questions. PMs are only for exchanging sensitive information (like FTP / AdminCP logins).
    Please do not Private Message me with business related queries (refunds, complaints, feedback, etc). Decado is the person to PM for those issues.
    Please do not Private Message Decado with support requests or forum errors.

    When I say "Hotfix Released" it means you should re-download the product and re-upload the files.
    Like our products? Want to be notified on social media networks when we release updates or new products? Click the buttons below to Like us on Facebook, Follow us on Twitter and Follow us on Google+!

  8. #28
    Senior Member
    Level 11 (6,321 Loyalty Points)

    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    100
    Rep Power
    7

    Default

    Also found another bug.

    Mysqli statement execute error : Incorrect integer value: '' for column 'userid' at row 1
    You can trigger this when trying to gift someone without putting a name into the form first. Are you doing DataWriter validation at all, or is it hitting your framework?

    I am also seeing sometimes when I gift 'undefined index: username'. Not sure why.

    When gifting an item could you disable the checkbox for enabling/disabling configuration if the item has no configuration options?

    Also you forgot the 'invalid_item' phrase
    Last edited by hakkuo23; 23rd June 2016 at 21:44.

  9. #29
    Founder
    Level 0 (0 Loyalty Points)
    Belazor's Avatar
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Glasgow, United Kingdom
    Age
    30
    Posts
    27,743
    Blog Entries
    13
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    You can trigger this when trying to gift someone without putting a name into the form first. Are you doing DataWriter validation at all, or is it hitting your framework?
    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    I am also seeing sometimes when I gift 'undefined index: username'. Not sure why.
    I will need to see the stack trace.

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    Also you forgot the 'invalid_item' phrase
    Didn't forget it, just didn't add it since it's a race condition that shouldn't happen anyway. Is there a stack trace in the AdminCP?
    Fillip Hannisdal
    Founder & Programming Director
    DragonByte Technologies http://www.DragonByte-Tech.com


    Please do not Private Message me with support requests or product questions. PMs are only for exchanging sensitive information (like FTP / AdminCP logins).
    Please do not Private Message me with business related queries (refunds, complaints, feedback, etc). Decado is the person to PM for those issues.
    Please do not Private Message Decado with support requests or forum errors.

    When I say "Hotfix Released" it means you should re-download the product and re-upload the files.
    Like our products? Want to be notified on social media networks when we release updates or new products? Click the buttons below to Like us on Facebook, Follow us on Twitter and Follow us on Google+!

  10. #30
    Senior Member
    Level 11 (6,321 Loyalty Points)

    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    100
    Rep Power
    7

    Default

    There is no stacktrace for the userid invalid query

    Going to a missing item gives you this:
    invalid_item

    DBTech_Shop_Application_Core->error() in DBTech/Shop/Action/Inventory.php at line 483
    DBTech_Shop_Action_Inventory->actionGift() in DBTech/Shop/Application/Core.php at line 297
    DBTech_Shop_Application_Core->runAction() in DBTech/Shop/XenForo/ControllerPublic/Shop.php at line 24
    DBTech_Shop_XenForo_ControllerPublic_Shop->actionIndex() in XenForo/FrontController.php at line 351
    XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
    XenForo_FrontController->run() in /home/fdsa/public_html/xenforo/index.php at line 13

Page 3 of 5 First 12345 Last

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [vB 4.2.x] Shop with Credits/Shop to access special form
    By Hummie in forum vBShop Lite Support
    Replies: 12
    Last Post: 28th July 2013, 02:25

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.