DragonByte Tech | vBulletin Mods & Addons - Powered by vBulletin





User Tag List

Page 2 of 5 First 1234 ... Last
Results 11 to 20 of 44

Thread: XF Shop addon forum?


Forum: Website / Company Feedback & Suggestions

Have something to tell us? A suggestion on how to make us improve our site or your experience using it? Post it here, we'd be happy to hear it!

  1. #11
    Founder
    Level 0 (0 Loyalty Points)
    Belazor's Avatar
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Glasgow, United Kingdom
    Age
    30
    Posts
    27,731
    Blog Entries
    13
    Rep Power
    10

    Default

    Let me know if you find any issues once you have moved the templates back to the database, I think you'll find it'll work a lot smoother as no-one else has reported any similar issues
    Fillip Hannisdal
    Founder & Programming Director
    DragonByte Technologies http://www.DragonByte-Tech.com


    Please do not Private Message me with support requests or product questions. PMs are only for exchanging sensitive information (like FTP / AdminCP logins).
    Please do not Private Message me with business related queries (refunds, complaints, feedback, etc). Decado is the person to PM for those issues.
    Please do not Private Message Decado with support requests or forum errors.

    When I say "Hotfix Released" it means you should re-download the product and re-upload the files.
    Like our products? Want to be notified on social media networks when we release updates or new products? Click the buttons below to Like us on Facebook, Follow us on Twitter and Follow us on Google+!

  2. #12
    Senior Member
    Level 11 (6,321 Loyalty Points)

    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    100
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by Belazor View Post
    Let me know if you find any issues once you have moved the templates back to the database, I think you'll find it'll work a lot smoother as no-one else has reported any similar issues
    I don't think you can move XF templates to the DB, is there an option for that?

  3. #13
    Founder
    Level 0 (0 Loyalty Points)
    Belazor's Avatar
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Glasgow, United Kingdom
    Age
    30
    Posts
    27,731
    Blog Entries
    13
    Rep Power
    10

    Default

    They are in the DB by default, go to Performance and untick Fetch public templates as files
    Fillip Hannisdal
    Founder & Programming Director
    DragonByte Technologies http://www.DragonByte-Tech.com


    Please do not Private Message me with support requests or product questions. PMs are only for exchanging sensitive information (like FTP / AdminCP logins).
    Please do not Private Message me with business related queries (refunds, complaints, feedback, etc). Decado is the person to PM for those issues.
    Please do not Private Message Decado with support requests or forum errors.

    When I say "Hotfix Released" it means you should re-download the product and re-upload the files.
    Like our products? Want to be notified on social media networks when we release updates or new products? Click the buttons below to Like us on Facebook, Follow us on Twitter and Follow us on Google+!

  4. #14
    Senior Member
    Level 11 (6,321 Loyalty Points)

    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    100
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by Belazor View Post
    They are in the DB by default, go to Performance and untick Fetch public templates as files
    That is already checked

  5. #15
    Founder
    Level 0 (0 Loyalty Points)
    Belazor's Avatar
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Glasgow, United Kingdom
    Age
    30
    Posts
    27,731
    Blog Entries
    13
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    That is already checked
    Could you please try un-checking it?
    Fillip Hannisdal
    Founder & Programming Director
    DragonByte Technologies http://www.DragonByte-Tech.com


    Please do not Private Message me with support requests or product questions. PMs are only for exchanging sensitive information (like FTP / AdminCP logins).
    Please do not Private Message me with business related queries (refunds, complaints, feedback, etc). Decado is the person to PM for those issues.
    Please do not Private Message Decado with support requests or forum errors.

    When I say "Hotfix Released" it means you should re-download the product and re-upload the files.
    Like our products? Want to be notified on social media networks when we release updates or new products? Click the buttons below to Like us on Facebook, Follow us on Twitter and Follow us on Google+!

  6. #16
    Senior Member
    Level 11 (6,321 Loyalty Points)

    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    100
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by Belazor View Post
    Could you please try un-checking it?
    It doesn't work Basically this is how you trigger it:
    Configure an item, and then try to gift it. You will see it

  7. #17
    Founder
    Level 0 (0 Loyalty Points)
    Belazor's Avatar
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Glasgow, United Kingdom
    Age
    30
    Posts
    27,731
    Blog Entries
    13
    Rep Power
    10

    Default

    Ah, yeah I see it. I've added a hotfix to v4.3.0
    Fillip Hannisdal
    Founder & Programming Director
    DragonByte Technologies http://www.DragonByte-Tech.com


    Please do not Private Message me with support requests or product questions. PMs are only for exchanging sensitive information (like FTP / AdminCP logins).
    Please do not Private Message me with business related queries (refunds, complaints, feedback, etc). Decado is the person to PM for those issues.
    Please do not Private Message Decado with support requests or forum errors.

    When I say "Hotfix Released" it means you should re-download the product and re-upload the files.
    Like our products? Want to be notified on social media networks when we release updates or new products? Click the buttons below to Like us on Facebook, Follow us on Twitter and Follow us on Google+!

  8. #18
    Senior Member
    Level 11 (6,321 Loyalty Points)

    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    100
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by Belazor View Post
    Ah, yeah I see it. I've added a hotfix to v4.3.0
    Awesome Could you at least for the next update look into the configuration issue (described in the first post) where configuring an item, and then gifting it doesn't send the configuration to the user, but let's them reconfigure it?

  9. #19
    Founder
    Level 0 (0 Loyalty Points)
    Belazor's Avatar
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Glasgow, United Kingdom
    Age
    30
    Posts
    27,731
    Blog Entries
    13
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    I can't find it but here are some bugs/requests I found that I hope can be fixed
    I'm gonna try to tackle this throughout the day as the caffeine sets in

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    - error when going to the Steal page with no currencies having stealing enabled.
    - Buyback doesn't seem to work properly, if Item Buyback Price is set to 0, and Buyback time is set to 0, you can still buyback the item. There is no way to disable it without setting Buyback Time to something huge like 999999999.
    As per the description, this is working as intended. If you want to disallow buyback, set the buyback price to 0 and it will make no difference whether they hit buyback or discard.

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    - Can you make it so when viewing the overlay of an item, if it's set to unlimited it simply does not show as it makes the overlay look cluttered and that information isn't important. User should assume it's unlimited unless otherwise specified. Also having a shop owner that is set to -1 or 0 maybe shouldn't be shown, as it's unimportant.
    Respectfully, I disagree. I believe it's more important to show a unified display, and not assume the user knows anything.

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    - The custom item page is great, but maybe add event listeners for item types so we may add custom ones without having to do funky code edits.
    You don't need to make any code edits at all

    All you have to do is insert a record into the item type table and add an item type file into the same folder all the other item type files are.

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    - Make it so the first shop doesn't set the title of the page (or an option would be fantastic).
    I'll add a new phrase for that

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    - Options relating to the removal of the footer message are not in the options page. I had to do manual database edits to put my key in.
    Good catch, when I switched to tabbed options a few options were left invisible. I'll correct this in the next version

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    - Add tabs to the inventory page for each shop, as scrolling through the huge page is a pain.
    This was a part of the original design but it does not work well with forums that have a lot of different shops, so it won't be changing at this time, sorry

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    - The overlay for items works fine, but when a user does not have JS it goes to an unformatted page.
    The mod is designed with JS in mind, even XF default overlays don't look formatted when they are loaded without JS.

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    - The category list while modifying items is in the incorrect order (doesn't respect display order).
    Could you please elaborate on this?

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    - Clicking 'Purchase' on an item, the button 'View Shop Inventory' does not work.
    I'm unable to replicate this issue.

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    - In the shop inventory, if a buyback price is 0, maybe don't show it at all.
    I can make that change in a future version

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    - For the .titleBar, maybe add margin-bottom: 0 to make it flow better, and remove section if it's not being used (or change to primaryContent).
    What specifically are you referring to?

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    - Fun item to add would be to set a users title, like on Facepunch.
    This is already a feature, there's a user title item type

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    - Items with styling, maybe add choosing a font type.
    That's not an easy task, since you need to specify a fall-back font (e.g. font-family: FancyFont, LessFancyFont, Arial so that users who do not have FancyFont or LessFancyFont installed will still see text.

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    - Lottery purchase page to show active tickets and previous tickets.
    Sorry, I'm not sure what you are referring to. There's already a display for sold tickets.

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    - Maybe interval dates for lotteries (resets every x days, weeks, months...).
    This is already a feature. When you create a lottery and set the start and end date, that amount of time will be used as the interval if you specify that it is a recurring lottery.

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    - What are the point of category descriptions since they are currently not being used.
    Admin notes Although it's possible the design will be revised in the future and category descriptions will become useful.

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    - Maybe move the shops tabs to the top, and then the name of the shop and description, and the categories finally.
    If there's a design revision in the future, it'll probably be a grid display of some description with a landing page where all shops are displayed, and you click through to see the items sold by each shop.

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    - If custom items are to stay, add a field for extra params so I don't have to put it somewhere else.
    Sorry, I don't know what you mean by this

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    - HTML in descriptions would be great.
    As HTML is a massive security risk, this will not be added, sorry.

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    - In the prepurchase callback (maybe others if applicable), can it deny if I return false and maybe a referenced error message to send to the user?
    Return a string value in the prepurchase callback and it will cancel the purchase.

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    - Maybe add maximum times an item can be purchased per user.
    I can look at this, but it won't be 100% accurate as users could simply discard an item to get around this limitation.

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    - Get this error with callbacks: Parameter 3 to Class::discard() expected to be a reference, value given. (looks like the callback parameter description in the items page is wrong, says array &$userInfo, $purchaseId, array &$purchaseInfo, array &$configuration = array()) and so is the 4th parameter. I think it's supposed to dereference for the configuration?
    No, the callback signature is correct. That error comes when trying to do
    Code:
    discard($userinfo, $purchaseid, array('something')
    Instead of

    Code:
    $purchaseinfo = array('something');
    discard($userinfo, $purchaseid, $purchaseinfo
    Does that make sense?

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    - For custom items, is there a way to send the view to a callback for the settings button? Would be nice to add various options for the user to configure, and actions to trigger.
    I can add a template hook to the settings template that runs for all items.

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    - Instead of the overlay being displayed when adding an item to the cart, just do a message at the top? Makes the flow of purchasing items more smooth IMHO.
    Sadly I have not found a way to trigger that banner when clicking a link. The overlay function in XenForo is designed to make it so that the banner can only be displayed when submitting a form.

    Quote Originally Posted by hakkuo23 View Post
    - What exactly is the point of the configure callback? I thought it was to display custom settings for the user to be able to configure.
    To receive information when a member configures an item and run your own code, such as extra notifications or whatnot. It was a request @ XenForo.com, so we added it
    Fillip Hannisdal
    Founder & Programming Director
    DragonByte Technologies http://www.DragonByte-Tech.com


    Please do not Private Message me with support requests or product questions. PMs are only for exchanging sensitive information (like FTP / AdminCP logins).
    Please do not Private Message me with business related queries (refunds, complaints, feedback, etc). Decado is the person to PM for those issues.
    Please do not Private Message Decado with support requests or forum errors.

    When I say "Hotfix Released" it means you should re-download the product and re-upload the files.
    Like our products? Want to be notified on social media networks when we release updates or new products? Click the buttons below to Like us on Facebook, Follow us on Twitter and Follow us on Google+!

  10. #20
    Senior Member
    Level 11 (6,321 Loyalty Points)

    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    100
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by Belazor View Post
    Could you please elaborate on this?
    It's a minor thing but in the items edit page when choosing a category it isn't the same order as the set display order for those categories.

    Quote Originally Posted by Belazor View Post
    I'm unable to replicate this issue.
    I might be misunderstanding what that button actually does, is it to show your inventory or the items available for purchase in that shop?

    Quote Originally Posted by Belazor View Post
    What specifically are you referring to?
    Like clicking a shop that has no items, there's a gap between the message ' There are no items in the shop. ' and the shop tabs, or the lottery page, there's a gap between the title bar (Lotteries) and the list of available lotteries. Minor thing.

    Quote Originally Posted by Belazor View Post
    This is already a feature, there's a user title item type
    Yes but configuring and sending it does not work, also I mean that the person receiving the gift cannot opt-out, but can only purchase another to change their own.

    Quote Originally Posted by Belazor View Post
    That's not an easy task, since you need to specify a fall-back font (e.g. font-family: FancyFont, LessFancyFont, Arial so that users who do not have FancyFont or LessFancyFont installed will still see text.
    XenForo has a list of fonts within the editor that are available on every browser/OS. You could just use those

    Quote Originally Posted by Belazor View Post
    Sorry, I'm not sure what you are referring to. There's already a display for sold tickets.
    Where is it located, and I mean by who purchased and their numbers.

    Quote Originally Posted by Belazor View Post
    Sorry, I don't know what you mean by this
    Like an extra column and a field where you can define information to pass, like a string or int.

    Quote Originally Posted by Belazor View Post
    I can look at this, but it won't be 100% accurate as users could simply discard an item to get around this limitation.
    Does discarding remove the entry from the DB?

    Quote Originally Posted by Belazor View Post
    I can add a template hook to the settings template that runs for all items.
    You couldn't make another callback passing in the XenForo_View, and create a column that serializes any extra information in an options array? That would be amazing

Page 2 of 5 First 1234 ... Last

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [vB 4.2.x] Shop with Credits/Shop to access special form
    By Hummie in forum vBShop Lite Support
    Replies: 12
    Last Post: 28th July 2013, 02:25

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.