DragonByte Tech | vBulletin Mods & Addons - Powered by vBulletin





User Tag List

Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Slight Issue


Forum: InfoPanels Lite Support

Questions & Answers for InfoPanels.
Click here to buy!

  1. #1
    Senior Member
    Level 5 (3,410 Loyalty Points)
    Steris56's Avatar
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    312
    Rep Power
    8

    Default Slight Issue

    Missing Required Information

    is what i get in block management

    i went from 4.2.0 to 4.2.2 had previous version of info and i am wondering if i have to delete old files and what they would be to do that or is this a different issue all together
    0 0 0
     
    Slight Issue Send PM  

  2. #2
    Founder
    Level 0 (0 Loyalty Points)
    Belazor's Avatar
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Glasgow, United Kingdom
    Age
    30
    Posts
    27,743
    Blog Entries
    13
    Rep Power
    10

    Default

    Have you tried clicking the Repair Cache link?
    Fillip Hannisdal
    Founder & Programming Director
    DragonByte Technologies http://www.DragonByte-Tech.com


    Please do not Private Message me with support requests or product questions. PMs are only for exchanging sensitive information (like FTP / AdminCP logins).
    Please do not Private Message me with business related queries (refunds, complaints, feedback, etc). Decado is the person to PM for those issues.
    Please do not Private Message Decado with support requests or forum errors.

    When I say "Hotfix Released" it means you should re-download the product and re-upload the files.
    Like our products? Want to be notified on social media networks when we release updates or new products? Click the buttons below to Like us on Facebook, Follow us on Twitter and Follow us on Google+!
    0 0 0
     
    Slight Issue Send PM  

  3. #3
    Senior Member
    Level 5 (3,410 Loyalty Points)
    Steris56's Avatar
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    312
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by Belazor View Post
    Have you tried clicking the Repair Cache link?

    thanks bro that did the trick

    is that normal to happen where you would have to repair cache
    0 0 0
     
    Slight Issue Send PM  

  4. #4
    Founder
    Level 0 (0 Loyalty Points)
    Belazor's Avatar
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Glasgow, United Kingdom
    Age
    30
    Posts
    27,743
    Blog Entries
    13
    Rep Power
    10

    Default

    It can happen on first install for certain setups
    Fillip Hannisdal
    Founder & Programming Director
    DragonByte Technologies http://www.DragonByte-Tech.com


    Please do not Private Message me with support requests or product questions. PMs are only for exchanging sensitive information (like FTP / AdminCP logins).
    Please do not Private Message me with business related queries (refunds, complaints, feedback, etc). Decado is the person to PM for those issues.
    Please do not Private Message Decado with support requests or forum errors.

    When I say "Hotfix Released" it means you should re-download the product and re-upload the files.
    Like our products? Want to be notified on social media networks when we release updates or new products? Click the buttons below to Like us on Facebook, Follow us on Twitter and Follow us on Google+!
    1 0 0
     
    Slight Issue Send PM  

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [vB 4.2.x] Nav bar issue?
    By Recon0303 in forum Twitch Streaming Suite Lite Support
    Replies: 7
    Last Post: 6th January 2014, 13:12
  2. Category Issue and Multiple nav bar issue
    By Darin in forum vBQuiz Lite Support
    Replies: 6
    Last Post: 16th February 2013, 05:07
  3. [vB 4.2.x] how do i fix this issue ?
    By kn3an in forum Forum Live Feed & User Wall Lite Support
    Replies: 2
    Last Post: 1st July 2012, 12:22

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.