DragonByte Tech | vBulletin Mods & Addons - Powered by vBulletin





User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: When installed, site asks for login information over cookies consent, can't use site


Forum: Cookie Control Lite Support

Support / Suggestions for Cookie Control.
Click here to buy!

  1. #1
    Senior Member
    Level 1 (1,305 Loyalty Points)
    Alan_SP's Avatar
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    353
    Rep Power
    8

    Default When installed, site asks for login information over cookies consent, can't use site

    I installed mod first on my test site, there was everything ok (it is the same server).

    After that, when everything worked out, I tried to install it on my main site. Well, problem is that I see this message:

    Authentication required.
    Slobodni.net za slobodni svijet requires username and password
    Your connection to this site is not private.

    I don't know what username and password to use, also after I dismiss message I can't accept cookies.

    I can disable mod with settings, after that things work fine, but I can't use your mod if it asks for some unknown password.

    I'm in process of transferring to https protocol, so some things do redirect to https, some still not. I used (and it is still on, but I tried to turn it off also) script which doesn't allow using https protocol, that's why I tried to use your mod.
    0 0 0
     
    When installed, site asks for login information over cookies consent, can't use site Send PM  

  2. #2
    Senior Member
    Level 1 (1,305 Loyalty Points)
    Alan_SP's Avatar
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    353
    Rep Power
    8

    Default

    In see this error:

    HTML Code:
    GET http://slobodni.net/packages/DBTech/CookieControl/JS/core.js?v=100pl1 
    (index):16192 GET http://slobodni.net/packages/DBTech/CookieControl/JS/3rdparty/Cookie/js.cookie-2.0.3.min.js 401 (Unauthorized)
    Like something is blocking my access to this script.
    0 0 0
     
    When installed, site asks for login information over cookies consent, can't use site Send PM  

  3. #3
    Senior Member
    Level 1 (1,305 Loyalty Points)
    Alan_SP's Avatar
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    353
    Rep Power
    8

    Default

    OK, I then checked server settings, packages is password protected directory, this is something I read on vBulletin security, that this directory needs to be protected. That's the reason why password was asked. Now I solved this, but I have second problem:

    When mod is enabled, even when I accept cookies, page stops with loading scripts for a long time. About ten or maybe a bit more seconds. Even when I accept cookies site doesn't load scripts for some time. After this time passes, scripts are loaded.

    I guess I don't need to tell you, this is slowing site considerably. This even affect cookie consent script, you can't do anything till js is loaded and you have to wait for ten seconds or more. Strange.
    0 0 0
     
    When installed, site asks for login information over cookies consent, can't use site Send PM  

  4. #4
    Senior Member
    Level 1 (1,305 Loyalty Points)
    Alan_SP's Avatar
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    353
    Rep Power
    8

    Default

    I restarted server, that solved problem with waiting for loading js. Guess that this was something server related that restart solved.

    At the moment I don't have problems, but this story may help someone...

    Just to ask, why do you use packages directory, before you used DBTech's own directory? Maybe it would be better to use this directory for this mod also?
    0 0 0
     
    When installed, site asks for login information over cookies consent, can't use site Send PM  

  5. #5
    Bot Poster
    Level 0 (0 Loyalty Points)

    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1,363
    Rep Power
    0

    Default

    Hello @Alan_SP,

    This ticket has now been closed with the status Not A Bug.

    We hope your issue or question has been addressed to your satisfaction. If not, please feel free to re-open it by clicking this link.

    If you have any further issues or questions, please feel free to start a new support ticket via the button at the top of every page.

    Thank you!
    0 0 0
     
    When installed, site asks for login information over cookies consent, can't use site Send PM  

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [vB 4.2.x] Problem with cookies and the new Cookies Consent mod
    By trocobob in forum Cookie Control Professional Support
    Replies: 10
    Last Post: 8th December 2015, 22:04
  2. How change the user information layout on my site?
    By David Perdew in forum Non-Product Questions
    Replies: 5
    Last Post: 7th October 2012, 23:10
  3. [vB 3.7.x] Site totally hosed when I installed this mod
    By meijin in forum Advanced Post Thanks / Like Lite Support
    Replies: 4
    Last Post: 30th November 2011, 12:35

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.