DragonByte Tech | vBulletin Mods & Addons - Powered by vBulletin





User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: Live Wall Stopped Updating


Forum: Forum Live Feed & User Wall Lite Support

Questions & Answers for Forum Live Feed & User Wall.
Click here to buy!

  1. #1
    Senior Member
    Level 9 (5,214 Loyalty Points)

    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    510
    Rep Power
    7

    Default Live Wall Stopped Updating

    A couple days ago I noticed the livewall forum block stopped updating. Even on a new page load it still is showing data that's several hours behind.

    Only after a refresh, will it show the latest information....and often on the next page visit, it reverts.

    The only thing I think that has changed is the host company patched the server for the heartbleed bug. So I'm not sure if that has anything to do with it.

    I've tried repair cache in the live feed settings which updates it, but then it still doesn't update on its own and won't show the latest info.

    I'm experiencing a similar issue with vbslider as well. When a new thread is created in a slideshow forum, it isn't displaying automatically until I repair the cache.
    Last edited by Captive Reefs; 12th April 2014 at 12:49.
    0 0 0
     
    Live Wall Stopped Updating Send PM  

  2. #2
    Founder
    Level 0 (0 Loyalty Points)
    Belazor's Avatar
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Glasgow, United Kingdom
    Age
    30
    Posts
    27,730
    Blog Entries
    13
    Rep Power
    10

    Default

    I don't know if it's related, but the advertisements added to ad_navbar_below are causing multiple JS errors:
    Code:
    ReferenceError: vB_AJAX_NameVerify is not defined
    	
    
    OA_show(1);
    
    /forum/ (line 5726)
    ReferenceError: OA_show is not defined
    	
    
    OA_show(1);
    
    /forum/ (line 2003)
    ReferenceError: OA_show is not defined
    	
    
    OA_show(1);
    
    /forum/ (line 5726)
    Content Security Policy: Couldn't parse invalid source chrome-extension://lifbcibllhkdhoafpjfnlhfpfgnpldfl
    	
    
    ...conds();wa=na.getUTCMilliseconds();}na=(pa<=0||pa>=10000?(pa<0?"-":"+")+o(6,pa<0...
    
    all.js (line 27)
    I'm also not seeing the livewall.js code anywhere in your forumhome, indicating you may have a mod conflict. Have you installed anything new as of late?
    Fillip Hannisdal
    Founder & Programming Director
    DragonByte Technologies http://www.DragonByte-Tech.com


    Please do not Private Message me with support requests or product questions. PMs are only for exchanging sensitive information (like FTP / AdminCP logins).
    Please do not Private Message me with business related queries (refunds, complaints, feedback, etc). Decado is the person to PM for those issues.
    Please do not Private Message Decado with support requests or forum errors.

    When I say "Hotfix Released" it means you should re-download the product and re-upload the files.
    Like our products? Want to be notified on social media networks when we release updates or new products? Click the buttons below to Like us on Facebook, Follow us on Twitter and Follow us on Google+!
    0 0 0
     
    Live Wall Stopped Updating Send PM  

  3. #3
    Senior Member
    Level 9 (5,214 Loyalty Points)

    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    510
    Rep Power
    7

    Default

    Nope...haven't installed anything new. Been in cruise control mode for a few weeks now. The only thing I think that is different is the host indicated they installed a patch for the heartbleed bug. I was seeing expired token errors, but those seem to have gone away now.

    What are you using to see those ad_navbar_below js errors?


    Basically, the site is not serving fresh pages...on any page. If you have visited the page before, and reload it via a link or directly from browser it will serve the former old version of page rather than the current page. If you log in to the site for example, it will appear that you are still not logged in...until you actually refresh the page.
    0 0 0
     
    Live Wall Stopped Updating Send PM  

  4. #4
    Founder
    Level 0 (0 Loyalty Points)
    Belazor's Avatar
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Glasgow, United Kingdom
    Age
    30
    Posts
    27,730
    Blog Entries
    13
    Rep Power
    10

    Default

    That sounds like you may be running some form of full page cache like CloudFlare. Do you have cPanel? If so, you can log in to that and see if there's any CloudFlare options to disable there.
    Fillip Hannisdal
    Founder & Programming Director
    DragonByte Technologies http://www.DragonByte-Tech.com


    Please do not Private Message me with support requests or product questions. PMs are only for exchanging sensitive information (like FTP / AdminCP logins).
    Please do not Private Message me with business related queries (refunds, complaints, feedback, etc). Decado is the person to PM for those issues.
    Please do not Private Message Decado with support requests or forum errors.

    When I say "Hotfix Released" it means you should re-download the product and re-upload the files.
    Like our products? Want to be notified on social media networks when we release updates or new products? Click the buttons below to Like us on Facebook, Follow us on Twitter and Follow us on Google+!
    0 0 0
     
    Live Wall Stopped Updating Send PM  

  5. #5
    Senior Member
    Level 9 (5,214 Loyalty Points)

    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    510
    Rep Power
    7

    Default

    I did have cloudflare enabled for awhile...but decided against using it a few weeks ago. (Basically got my site optimized to the point it wasn't doing much for me.) Even with cloudflare, things were updating without a problem.

    I will take a look though...

    Are you still seeing the issues with the navbar_below script? Could that have been from an ad-block on your browser?
    0 0 0
     
    Live Wall Stopped Updating Send PM  

  6. #6
    Founder
    Level 0 (0 Loyalty Points)
    Belazor's Avatar
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Glasgow, United Kingdom
    Age
    30
    Posts
    27,730
    Blog Entries
    13
    Rep Power
    10

    Default

    Sorry for the delay

    I'm still seeing Uncaught ReferenceError: vB_AJAX_NameVerify is not defined when browsing as a guest. Might be related to the code
    Code:
    <script async type="text/javascript" src="clientscript/vbulletin_ajax_nameverif.js?v=422"></script>
    Maybe the async trips it up?

    I am actually seeing the livewall update just now on your site, the AJAX calls are being ran at the very least. Has the issue been resolved somewhere else?
    Fillip Hannisdal
    Founder & Programming Director
    DragonByte Technologies http://www.DragonByte-Tech.com


    Please do not Private Message me with support requests or product questions. PMs are only for exchanging sensitive information (like FTP / AdminCP logins).
    Please do not Private Message me with business related queries (refunds, complaints, feedback, etc). Decado is the person to PM for those issues.
    Please do not Private Message Decado with support requests or forum errors.

    When I say "Hotfix Released" it means you should re-download the product and re-upload the files.
    Like our products? Want to be notified on social media networks when we release updates or new products? Click the buttons below to Like us on Facebook, Follow us on Twitter and Follow us on Google+!
    0 0 0
     
    Live Wall Stopped Updating Send PM  

  7. #7
    Senior Member
    Level 9 (5,214 Loyalty Points)

    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    510
    Rep Power
    7

    Default

    I finally got the site "started" again. I'm not entirely sure what caused it. I fixed it by turning off everything involving the cache, rebuilding posts, threads and forums, and sending no cache headers for a day. It was as if the site was serving "stale pages" with no updated content...which in turn was causing expired token errors when trying to make a post or send a pm (token looked expired to the server because the newly loaded page wasn't receiving valid token info).

    I will look into that particular error though js error though. Thanks
    0 0 0
     
    Live Wall Stopped Updating Send PM  

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Forum Live Feed & Live Wall v1.2.6 Patch Level 1 Released!
    By Belazor in forum DragonByte Technologies News
    Replies: 0
    Last Post: 11th February 2014, 01:05
  2. Replies: 0
    Last Post: 11th February 2014, 01:05
  3. [vB 4.2.x] Extra entries in the live wall
    By Glen Green in forum Dragonbyte Reviews Lite Support
    Replies: 5
    Last Post: 30th October 2013, 15:05
  4. [vB 4.1.x] Live wall Arcade scores
    By Glen Green in forum Forum Live Feed & User Wall Lite Support
    Replies: 2
    Last Post: 1st March 2012, 18:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.