DragonByte Tech | vBulletin Mods & Addons - Powered by vBulletin





DragonByte Tech Proudly Hosted By Hivelocity.net
Custom Fitted Forum Hosting from Hivelocity

User Tag List

Page 1 of 2 12 Last
Results 1 to 10 of 20

Thread: Clicking on credits does not cause a popup


Forum: vBCredits II Deluxe Lite Support

Questions & Answers for vBCredits II Deluxe.
Click here to buy!

  1. #1
    Member
    Level 0 (0 Loyalty Points)

    Total Downloaded
    0
    Gil
    236 (0 Banked)
    Total Downloaded
    0
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    44
    Points
    236
    Credits
    332
    Rep Power
    0

    Default After editing default credit, credit edit popup no longer work

    When I click on a user's credit (the one that leads to credits.php), a popup does not show up (or the credits.php throws a 500 at me) after I deleted the original credit vBCredits imported. Even if I don't delete it and instead create another credit and edit the default credit's name, the credit adjust popup will show the original credit no matter which credit I clicked.

    The 500'd vBCredits runs on PHP Version 5.3.8, while the one that does not show popups runs on PHP Version 5.2.13.

    ---------- Post added 7th April 2012 at 00:09 ---------- Previous post was 25th March 2012 at 22:23 ----------

    It's been two weeks, nobody bothers to respond AND others' issue gets answered? Nice support you have there...
    Last edited by tyteen4a03; 31st March 2012 at 01:31.

  2. #2
    Managing Director
    Level 0 (382 Loyalty Points)
    Decado's Avatar
    Total Downloaded
    0
    Gil
    10,940 (101,921 Banked)
    Total Downloaded
    0
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Glasgow, Scotland
    Age
    26
    Posts
    2,769
    Blog Entries
    192
    Points
    10,940
    Credits
    568,954
    Rep Power
    10

    Default

    I'll tag the developer, @Darkwaltz4 to make sure he sees your post, sorry for the delay.

    Iain
    Iain Kidd
    Founder & Managing Director
    DragonByte Technologies Ltd www.DragonByte-Tech.com
    Like our products? Want to be notified on social media networks when we release updates or new products? Click the buttons below to Like us on Facebook, Follow us on Twitter and Follow us on Google+!

  3. #3
    Member
    Level 0 (0 Loyalty Points)

    Total Downloaded
    0
    Gil
    236 (0 Banked)
    Total Downloaded
    0
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    44
    Points
    236
    Credits
    332
    Rep Power
    0

    Default

    And a week is gone. Nothing. At all.

  4. #4
    Former Developer
    Level 0 (0 Loyalty Points)
    Darkwaltz4's Avatar
    Total Downloaded
    0
    Gil
    6,577 (0 Banked)
    Total Downloaded
    0
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jun 2010
    Age
    27
    Posts
    2,405
    Points
    6,577
    Credits
    14,597
    Rep Power
    12

    Default

    *cough* hello, and i humbly accept your disdain over lack of response.

    so - do you get any javascript errors when you click the popup? are you able to visit credits.php normally without any 500 errors?

  5. #5
    Member
    Level 0 (0 Loyalty Points)

    Total Downloaded
    0
    Gil
    236 (0 Banked)
    Total Downloaded
    0
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    44
    Points
    236
    Credits
    332
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Darkwaltz4 View Post
    *cough* hello, and i humbly accept your disdain over lack of response.

    so - do you get any javascript errors when you click the popup? are you able to visit credits.php normally without any 500 errors?
    I get a 500 on PHP 5.3, and I can visit credits.php normally on PHP 5.2 (can't find any js error)

  6. #6
    Former Developer
    Level 0 (0 Loyalty Points)
    Darkwaltz4's Avatar
    Total Downloaded
    0
    Gil
    6,577 (0 Banked)
    Total Downloaded
    0
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jun 2010
    Age
    27
    Posts
    2,405
    Points
    6,577
    Credits
    14,597
    Rep Power
    12

    Default

    Okay, so it sounds like credits.php is the problem, which in turn breaks the popup.

    Do you know how to access your error log? (usually in something like cpanel). You can visit credits.php, get the 500 error, then immediately visit your logs. That should contain the actual error listed by timestamp, which you can paste here.

    If you are unsure or unable to do this, I will need you to PM me ftp info and an admin login in order to diagnose the problem further. I am running php5.3 without any issues, and error 500 is just a generic "something went wrong" error that your server generates when your error reporting settings are marked to suppress errors publicly.

  7. #7
    Member
    Level 0 (0 Loyalty Points)

    Total Downloaded
    0
    Gil
    236 (0 Banked)
    Total Downloaded
    0
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    44
    Points
    236
    Credits
    332
    Rep Power
    0

    Default

    Oh, just realized that it isn't a 500, but instead chrome says ERR_CONTENT_DECODING_FAILED.

    To reproduce this, this should work:
    1. Install vBCredits (custom admincp folder name might be needed)
    2. Add a second credit
    3. Delete the first credit

  8. #8
    Former Developer
    Level 0 (0 Loyalty Points)
    Darkwaltz4's Avatar
    Total Downloaded
    0
    Gil
    6,577 (0 Banked)
    Total Downloaded
    0
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jun 2010
    Age
    27
    Posts
    2,405
    Points
    6,577
    Credits
    14,597
    Rep Power
    12

    Default

    That error indicates an encoding error, and the multiple currency thing is probably a red herring.

    To test, set to No this setting: GZIP HTML Output

    Then visit credits.php - it should work, and so should the popup.
    That is still a bug, just want to confirm first.

  9. #9
    Member
    Level 0 (0 Loyalty Points)

    Total Downloaded
    0
    Gil
    236 (0 Banked)
    Total Downloaded
    0
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    44
    Points
    236
    Credits
    332
    Rep Power
    0

    Default

    credits.php now loads, but is giving me errors about vBulletin itself:

    Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in G:\xampp\htdocs\forums\includes\init.php on line 55
    Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in G:\xampp\htdocs\forums\includes\init.php on line 107
    Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in G:\xampp\htdocs\forums\includes\init.php on line 111
    Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in G:\xampp\htdocs\forums\includes\init.php on line 119
    Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in G:\xampp\htdocs\forums\includes\init.php on line 130
    Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in G:\xampp\htdocs\forums\includes\init.php on line 134
    Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in G:\xampp\htdocs\forums\includes\init.php on line 142
    Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in G:\xampp\htdocs\forums\includes\init.php on line 211
    Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in G:\xampp\htdocs\forums\includes\init.php on line 389
    Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in G:\xampp\htdocs\forums\includes\class_core.php on line 2552

    and the popup still doesn't show up.

  10. #10
    Former Developer
    Level 0 (0 Loyalty Points)
    Darkwaltz4's Avatar
    Total Downloaded
    0
    Gil
    6,577 (0 Banked)
    Total Downloaded
    0
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jun 2010
    Age
    27
    Posts
    2,405
    Points
    6,577
    Credits
    14,597
    Rep Power
    12

    Default

    Edit credits.php and find

    PHP Code:
    error_reporting(E_ALL & ~E_NOTICE); 
    change to

    PHP Code:
    error_reporting(E_ALL & ~E_NOTICE & ~8192); 
    should fix the page and the popup. if that works, turn your gzip output back to ON, and it should still work

Page 1 of 2 12 Last

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [vB 4.1.x] The "Rate Threads Event" does not give credits !
    By Mv.c9 in forum vBCredits II Deluxe Lite Support
    Replies: 8
    Last Post: 13th April 2011, 18:37
  2. Replies: 1
    Last Post: 11th April 2010, 22:48

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •