DragonByte Tech | vBulletin Mods & Addons - Powered by vBulletin





DragonByte Tech Proudly Hosted By Hivelocity.net
Custom Fitted Forum Hosting from Hivelocity

Request Support

Have an issue with one of our products? Want to suggest a new feature? Need help with configuration?
Loading...

User Tag List

Page 2 of 2 First 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: think i'm doing something wrong


Forum: Forum Live Feed & User Wall Lite Support

Questions & Answers for Forum Live Feed & User Wall.
Click here to buy!

  1. #11
    Senior Member
    Level 15 (8,062 Loyalty Points)
    twolegit's Avatar
    Total Downloaded
    0
    Gil
    671 (0 Banked)
    Total Downloaded
    0
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    166
    Points
    671
    Credits
    206
    Rep Power
    3

    Default

    i'll let you know what the host says...in case it comes up again with another customer

  2. #12
    Senior Member
    Level 1 (1,305 Loyalty Points)
    Alan_SP's Avatar
    Total Downloaded
    0
    Gil
    1,677 (0 Banked)
    Total Downloaded
    0
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    413
    Points
    1,677
    Credits
    745
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by twolegit View Post
    thanks, my lovely host has yet to respond, but i did fix the vbavatars, all of the files permissions were wrong at my host. they were all listed either 775 instead of 755 or 664 instead of 644, after i fixed that issue everything worked fine. do you know how this would have happened? i would like to stop it from happening again.
    Only one way as this could happen. There's a setting for FTP. All directories from start should have 777, and all files 666. But you define in server settings something called unmask. It's usually set at 022, i.e. it makes directories 755 and files 644. For example, read this document: Quick Introdoction to FTP

    Or, you could search for terms like FTP unmask 022.

    Your server doesn't have unmask properly set. If you manage server (or could manage it) you could set it yourself. If not, whoever manages it has to do this for you.

  3. #13
    Senior Member
    Level 15 (8,062 Loyalty Points)
    twolegit's Avatar
    Total Downloaded
    0
    Gil
    671 (0 Banked)
    Total Downloaded
    0
    User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsActivity Stats
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    166
    Points
    671
    Credits
    206
    Rep Power
    3

    Default

    wow, thank you..yep thats exacly the problem and it only started when i switched from windows to linux and a different ftp program! thank you Alan_SP!

Page 2 of 2 First 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [vB 4.0.x] Items that do *something*
    By Stephen De Chellis in forum vBShop Lite Support
    Replies: 1
    Last Post: 4th December 2010, 04:12
  2. [vB 4.0.x] What am i doing wrong ?
    By Mv.c9 in forum vBCredits II Deluxe Lite Support
    Replies: 3
    Last Post: 20th October 2010, 19:45
  3. Something went wrong
    By spanny in forum Designing
    Replies: 4
    Last Post: 8th September 2010, 20:21
  4. What am I doing wrong
    By kolenoblata in forum vBCredits II Deluxe Lite Support
    Replies: 9
    Last Post: 14th July 2010, 23:19

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •